Geslaagde Promotiedagen Noord Nederland

De Promotiedagen Noord Nederland zitten er weer op. NivoNext heeft genoten van de beurs die gekenmerkt werd door een goede sfeer en interessante gesprekken. Wij vinden het natuurlijk erg leuk om onze visie op opleidings- en ontwikkelingstrajecten te delen met andere mensen maar het NivoNext team ontwikkelt ook zichzelf graag. Tijden de Promotiedagen Noord Nederland waren er tal van interessante sprekers. Wij hebben twee inspirerende presentaties bijgewoond: 

Social media expert Jarno Duursma gaf ons in een interactieve presentatie vele ‘tips & tricks’ en trends op het gebied van social media strategie. Dat social media van groot belang is in je marketing strategie wisten we natuurlijk al maar de ontwikkelingen staan natuurlijk nooit stil. Wij waren daarom erg blij dat we de inspirerende presentatie van deze expert op dit gebied konden bijwonen.

Gertien Beijering van De Gunfactor Verhoger vertelde ons enthousiast over het verhogen van je gunfactor. Het Gunningswiel visualiseert heel duidelijk hoe je je eigen gunfactor kunt verhogen. Ook dit verhaal vonden wij erg inspirerend.

Bedankt Jarno Duursma en Gertien Beijering voor jullie inspiratie! Wij gaan weer vol enthousiasme aan de slag!

Wij willen ook iedereen  die onze stand tijdens de Promotiedagen Noord Nederland heeft bezocht bedanken voor hun enthousiasme en de interessante gesprekken.

Share