Wij hebben een gepassioneerd team dat als missie heeft het talent in mensen te versterken; persoonlijke groei in mensen te bewegen.

Creativiteit, klantgerichtheid, ontwikkeling en talent staan bij NivoNext centraal!

Share

Ons bureauteam

Laura Wilpstra

  • Contact:
    laurawilpstra@nivonext.nl

Laura is sinds augustus 2014 operationeel verantwoordelijk voor NivoNext en heeft in januari 2016 officieel het ‘stokje’ overgenomen van Ton Jansse. Laura’s passie ligt vooral bij Marketing en dan specifiek bij de merk strategie. Daarnaast richt zij zich op Strategisch Talentmanagement, Talent Ontwikkeling en Lean Six Sigma.

Share

Agnes Boekema

  • Contact:
    agnesboekema@nivonext.nl

Agnes is onze enthousiaste ‘spin in het web’.  Zij heeft geruime ervaring als office manager/projectmedewerker en is onmisbaar binnen het NivoNext team. Agnes zorgt er voor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Zij houdt altijd overzicht en is zeer creatief in het uitwerken van ideeën en concepten.

 

Share

Onze trainers

Thomas de Boer

Thomas is een zeer ervaren trainer, coach en adviseur op het snijvlak van persoonlijke en organisatieontwikkeling. Samen met mensen uit de organisatie ontwerpt en begeleidt hij leer- en veranderprocessen die een wezenlijke bijdrage leveren aan de verdere groei van de onderneming. Zijn kracht ligt in het diep luisteren naar wat er speelt bij mensen, teams en in de organisatie en begeleidt van daaruit mensen bij het zetten van de volgende ontwikkelstap. Hij doet dit op een speelse, lichtvoetige en creatieve manier met veel rust en oog voor de menselijke maat. Thomas heeft veel ervaring opgedaan in onder andere industriële bedrijven, gemeenten en onderwijsinstellingen.

Share

Mirjam Boot

‘Practice what you preach’. Op deze manier geeft Mirjam vorm aan haar persoonlijke effectiviteit, passies en verlangens. Ze geeft voor ons trainingen die met name betrekking hebben op persoonlijke effectiviteit en leiderschapsontwikkeling. Haar stijl kenmerkt zich door openheid en veiligheid in de groep, inspirerend, energiek en dit in combinatie met humor. Ze gaat nooit de confrontatie uit de weg. Leren moet vooral ook leuk zijn!  Haar doel is bewustwording creëren bij de deelnemers, mensen andere mogelijkheden laten zien, maar vooral gaan doen! Kortom: actie!

Share

Kirsten Barkmeijer

‘Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn.’
Kirsten is ervan overtuigd dat leren leuk is. Met veel passie en enthousiasme traint zij op basis van het principe van ervaringsleer. Ontwikkeling komt tot stand door de juiste ervaringen te creëren gecombineerd met een gedegen reflectie. Kirsten geeft onder andere met veel plezier en overtuiging een aantal van onze creatieve workshops. In deze workshops ga je actief aan de slag!

 

 

Share

Jan Pieter Weening

Jan Pieter richt zich in consult en training op: beter, slimmer en leuker samenwerken. Door confrontatie, relativering, humor en authenticiteit te verbinden, worden zijn trainingen vaak als zinvol, effectief en levendig ervaren. Hij werkt vanuit een positieve levenshouding en is ervan overtuigd dat zonder plezier resultaten schraler en kortdurender blijken. Hij sport graag en streeft naar ‘sana in corpore sano’. Expertisegebieden: leiderschap en verandering, organisatie ontwikkeling, projectmanagement en gespreksvoering.

Share