Onze trainingen

De tijden dat mensen 40 jaar lang, vrijwel zonder bijscholing of trainingen, hetzelfde werk doen, zijn voorbij. Nog steeds zijn zekerheid en vastigheid belangrijke waarden voor werknemers. Tegenwoordig worden echter ook balans, betekenisvol werk en ontwikkeling steeds belangrijker. Mensen kunnen op verschillende manieren aantrekkelijk blijven voor werkgevers. Denk aan het lezen van vakliteratuur of het volgen van opleidingen en trainingen.

Als werkgever kun je die verschuivingen negeren, maar je kunt er ook op inspelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen en opleidingen aan te bieden. Een focus op talent en ontwikkeling levert op de lange termijn meer tevreden en gemotiveerde medewerkers op. En daarmee heb jij een duurzame organisatie die beter bestand is tegen de grillen van de arbeidsmarkt.

Uitgaan van de sterke punten van je medewerkers is daarbij essentieel; het ontwikkelen van vaardigheden en het versterken van talent!

Wat bieden wij aan?

Wij bieden inspirerende, uitdagende trainingen aan. Onze training talent in actiepsychologie voor niet psychologen of timemanagement 2.0 bijvoorbeeld.

Onze creativiteitstrainingen zetten aan tot een andere, minder traditionele manier van omgaan met de dagelijkse praktijk.  Deze trainingen dragen bij aan een andere dynamiek bij deze activiteiten.

Share