Feedback geven

Feedback kunnen geven en ontvangen is een onmisbare vaardigheid voor een goede samenwerking. Want waar mensen samenwerken kunnen irritaties, misverstanden of onbegrip ontstaan.

Iemand aanspreken op zijn gedrag, houding of prestaties blijkt in de praktijk een hele kunst. We slikken onze ergernis in, het ontbreekt ons aan lef of misschien leidt de ergernis juist tot een ongewenste discussie.

Het gevolg is vaak dat problemen in het bedrijf onopgelost blijven en mensen meer over elkaar dan met elkaar praten. Kortom een training feedback vaardigheid is zowel een investering in jezelf als in je organisatie. Bovendien maakt het de samenwerking met anderen een stuk prettiger en makkelijker.

Voor wie

De workshop is bedoeld voor diegene die samenwerkt met anderen en zijn/haar communicatieve vaardigheden wil versterken.

In deze workshop leer je feedback geven in een paar heldere, makkelijk te onthouden stappen. Een methode waarin je leert anderen aan te spreken, te bereiken wat je wilt en waarmee je tegelijkertijd de relatie goed houdt. Het helpt je om je uit te spreken, ook in situaties waar je dat tot nog toe niet zo gemakkelijk vond. Goede feedback verbindt en versterkt de teamspirit.

Opzet en inhoud workshop

“Weten is één ding…ernaar handelen is de volgende stap. Daarom zullen we in de workshop veel oefenen met situaties uit je dagelijkse praktijk. Experimenteren met nieuw gedrag en ervaren wat effectieve feedback je oplevert staan centraal in deze workshop.

In de workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • -het geven van feedback, zonder dat dit weerstand oproept bij de ander;
  • -valkuilen van feedback geven;
  • -het afstemmen van je feedback op de anderen;
  • -feedback ontvangen zonder je aangevallen te voelen;
  • -omgaan met reacties, weerstand en emoties.
  • -oefenen

De groepsgrootte is maximaal 10 deelnemers. Je kunt je individueel aanmelden via de open inschrijving of je kunt je opgeven met je team.

Het is een kunst je boodschap effectief  te brengen, een kunst die je in deze workshop onder die knie krijgt.

Investering 

Je tijdsinvestering voor deze training bedraagt 1 dagdeel. De kosten zijn € 295,00, exclusief btw, inclusief handouts arrangementskosten.

Share