Mijn interne netwerk – samenwerken met andere teams

Doel

In de training leer je effectief samenwerken binnen jouw team/projectgroep en juist ook samen met andere teams. Je leert hoe je een eilandjescultuur voorkomt of doorbreekt en juist de verbinding en samenwerking opzoekt.

Doelgroep

Voor iedereen die graag effectief wil leren samenwerken en benieuwd is naar de rollen binnen vormen van samenwerking.

Resultaat

Je kent de verschillende principes van effectief samenwerken en welke rollen er zijn binnen een samenwerking. Kijkend naar jouw eigen waardenprofiel weet je wat je nodig hebt om anderen op te zoeken en met ze in contact te komen.

 Omschrijving

‘Samen kun je meer’ wordt vaak gezegd. Dat is absoluut waar maar niet altijd even gemakkelijk. In het samenwerken krijg je te maken met verschillende typen mensen en met verschillende belangen. Soms is het moeilijk om daar mee om te gaan. In de training gaan we kijken welke principes van samenwerken er zijn en naar welke rollen er zijn binnen een samenwerking.

Jij speelt in de samenwerking ook een belangrijke rol. Hoe sta jij in de organisatie, in je team of in een project? Vanuit jouw waardenprofiel gaan we in de training kijken naar wat jij nodig hebt om anderen op te zoeken en met ze in contact te komen.

Om een organisatie te laten bloeien en groeien is het belangrijk dat iedereen samenwerkt, dus niet alleen binnen het ‘eigen’ team of project maar juist ook met andere teams. In de training gaan we kijken hoe je die verbindingen kunt leggen om op deze manier een eilandjescultuur te voorkomen of te doorbreken. Misschien is het nodig om uit je comfortzone te stappen, maar met de tips die je meekrijgt in deze training is dat helemaal niet zo spannend meer. Alles wat je leert kun je direct de volgende dag toepassen in jouw werksituatie.

Aantal bijeenkomsten

2 bijeenkomsten van 1 dag.

Meer informatie?

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Telefoonnummer (verplicht)

    Uw bericht

    Share