Talent in Actie: talentontwikkeling

Doel
Ervaren wie jij bent, wat jij wilt en wat jij kan. Talentontwikkeling: ontdek je talent, ontwikkel dit en ervaar hoe je dit het beste kan inzetten in de organisatie waarvoor jij werkt.

Doelgroep
Voor iedereen die wil werken vanuit zijn/haar talent, vanuit zijn/haar eigen kracht.

Resultaat
Na afloop van deze training weet jij wie je bent, wat je wil en hoe je dat wat je wil het beste kan bereiken. Je hebt op een creatieve manier je talent ontdekt, ontwikkelt en je weet hoe je je talent het beste kan inzetten om van toegevoegde waarde te zijn voor de organisatie waarin je werkt. Mensen die werken vanuit hun talent zijn productiever en voelen zich gelukkiger.

Omschrijving
Wie ben jij? Wat wil jij? Waar ben je goed in? Dit zijn de drie belangrijkste vragen in jouw zoektocht naar talent. In deze driedaagse training staan drie thema’s centraal. Je gaat ontdekken wat jouw talenten precies zijn en je leert om deze te benoemen. Ook ga je ervaren hoe je deze talenten goed kunt ontwikkelen. Daarnaast ga je leren hoe je deze talenten het beste kunt inzetten, om daarmee van meerwaarde te kunnen zijn voor jezelf en voor de organisatie waarbinnen je werkt. Je leert hoe je je talenten inzet om jouw ambities waar te maken en tevens duurzaam inzetbaar te blijven. De training gaat uit van leren door te ervaren en te doen. Je mag binnen een veilige setting experimenteren met dat wat bij jou past, en dat wat misschien helemaal niet bij je past. We pakken dit creatief aan, net even anders dan anders, zodat je verzekerd bent van nieuwe inzichten en ervaringen. Je leert om vanuit jouw kracht te werken en om kennis en vaardigheden die aansluiten bij je talenten verder te ontwikkelen en in te zetten.

Aantal bijeenkomsten
3 bijeenkomsten van 1 dag

Dag 1: Talent ontdekken

Dag 2: Talent ontwikkelen

Dag 3: Talent inzetten

Meer informatie?

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Telefoonnummer (verplicht)

    Uw bericht

    Share