Timemanagement 2.0 – Aandachtsmanagement en Effectiviteit

Doel

In de training leer je effectief om te gaan met de tijd die je hebt, aandacht te besteden aan zaken die er voor jou toe doen en flexibel/wendbaar te zijn om mee te gaan met snelle veranderingen binnen de organisatie.

Doelgroep

Voor iedereen die zijn aandacht goed wil kunnen managen, efficiënter en effectiever wil leren vergaderen en daarin ook nog wendbaar en flexibel wil zijn. Zeer geschikt voor mensen die al een Timemanagement training hebben gevolgd, maar ook voor mensen voor wie Timemanagement nieuw is.

Resultaat

Minder (werk)druk ervaren; efficiënter en effectiever werken. Beter kunnen inspringen op verandering; wendbaarder en flexibeler zijn. Je aandacht beter kunnen managen; welke zaken doen er toe en waar besteed ik dus mijn aandacht aan.

 Omschrijving

We hebben steeds minder tijd en willen steeds meer doen. Dit geeft vaak het gevoel van een enorme (werk)druk; een onprettig gevoel. Hoe ga je met dit gevoel om? Hoe zorg je dat je minder (werk)druk ervaart? Hoe zorg je ervoor dat je kunt inspringen op verandering (in de organisatie)? Je leert dit in de training Timemanagement 2.0.

Veel van onze werktijd gaat zitten in overleggen en vergaderingen. Daarom is het van groot belang dat deze efficiënt en effectief zijn, en natuurlijk ook interessant en leuk. In de training staan we stil bij wat je in een vergadering kunt doen om deze zowel efficiënt en effectief te laten zijn als ook interessant en leuk te houden.

We leven in een wereld waarin alles steeds beter en mooier moet, maar is dat wel zo? Is het nooit goed zoals het nu is? Het lijkt er vaak niet op. Wat doet dat met jou? Maakt het je misschien onzeker of boos? Besteed je wel je aandacht aan de juiste zaken? In de training gaan we aan de slag met het doorbreken van deze vicieuze cirkel en gaan we kijken aan welke dingen je wel aandacht wilt en kunt besteden.

De snelle veranderingen in de organisatie vragen veel van je. Het is soms nodig om van je koers af te wijken en bestaande patronen en denkwijzen los te laten. Hierin flexibel en wendbaar zijn is soms lastig en kost tijd. In de training gaan we ermee aan de slag hoe jij je hierin op kunt stellen en hoe je comfortabel flexibel kunt zijn in de organisatie.

Aantal bijeenkomsten

2 bijeenkomsten van 1 dag

Meer informatie?

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Uw bericht

   

  Share