Waarom NivoNext

Bij NivoNext houden we van werk. Maar alleen van werk dat energie geeft. Enkel naar kantoor gaan voor het maandelijkse honorarium is wat ons betreft niet genoeg. Er zitten namelijk 24 uur in een dag. Acht van die uren besteed je aan slapen. Acht uren besteed je aan werk. En acht uren mag je invullen waarmee je wilt (zo ongeveer dan).

Hoe zonde is het als die acht werkuren geen energie opleveren, of zelfs energie kosten? Heel zonde. Daarom besteden wij aandacht aan datgene dat voor mensen bijna het belangrijkst is in werk: vooruitgang. Mensen houden van leren. Bij ons volg je daarom cursussen. Want daar wordt werk leuker van.

Wie, wat, hoe?

Had je tijdens je middelbare schooltijd ook zo’n docent die je maar niks vond? Dan vond je dat vak vast ook niet leuk. Zo werkt het nu eenmaal. Daarom hebben we bij NivoNext interessante en enthousiasmerende trainers  in dienst. Ze hebben jarenlange ervaring in de praktijk en kwamen te veel mensen tegen die geen plezier uit een werkdag haalden.

Tijd voor vernieuwing dus.

Tijd voor NivoNext.

Wij geloven dat organisaties beter presteren als individuele medewerkers met plezier en geïnspireerd hun werk kunnen doen. Daarom bieden wij cursussen aan die daarop inspelen. Dus, ben je op zoek naar iets anders? Naar extra creativiteit? Leuk!

Wij bieden inspirerende, uitdagende trainingen aan! Ons aanbod varieert van trainingen voor talentontwikkeling tot  creativiteitstrainingen voor wie eens out of the box wil kijken en denken. Ook verzorgen we regelmatig trainingen op maat, zoals bijvoorbeeld onze training Psychologie voor niet Psychologen en diverse andere trainingen.

Overtuigd?

Wij zien er naar uit om je te ontvangen tijdens één van onze trainingen. En heb je nog een paar vragen voordat je je opgeeft? Dat kan natuurlijk. Bel (050-534 88 08) of mail gerust. Wij zijn benieuwd naar je vragen.

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht

Share